Advertisement

Φωτια Σταματα / Ydzfrpu73pimmm / Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται.

Φωτια Σταματα / Ydzfrpu73pimmm / Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται.. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι.

Gxc4mik 0cpqfm
Gxc4mik 0cpqfm from www.zarpanews.gr
Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14 οχήματα. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες.

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή σταμάτα στην αττική. Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό. Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταματά αττικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Πυρκαγιά εν υπαίθρω στην σταμάτα αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από νωρίς το μεσημέρι της τρίτης εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής.

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. Για την προστασία των πολιτών. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες, ωστόσο οι. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες.

Fgegve0feijqnm
Fgegve0feijqnm from i1.prth.gr
Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)…

Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)… Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Πυρκαγιά εν υπαίθρω στην σταμάτα αττικής. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής. — δενείμαιδιαχειρίσιμη (@pn_antilogias) july 27, 2021. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή σταμάτα στην αττική. Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή σταμάτα στην αττική. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες, ωστόσο οι.

2um 7njktyij6m
2um 7njktyij6m from files.thetoc.gr
Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)… Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Δεν προέκυψε εμπλοκή των τεσσάρων προσαχθέντων. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14 οχήματα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι.

Posting Komentar

0 Komentar